Αιτήσεις

Κάθε αίτηση ενδιαφερόμενου για διάθεση εργατοτεχνικού προσωπικού ή/και ανυψωτικών μηχανημάτων, με σκοπό τη διεξαγωγή των πάσης φύσεως εργασιών φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων, καθώς και την παροχή οποιασδήποτε άλλης λιμενικής υπηρεσίας ή/και εξυπηρέτησης επί εμπορευμάτων γενικού φορτίου, θα πρέπει να αποστέλλεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) της μεταφορικής εταιρείας ή του πράκτορα που αντιπροσωπεύει την εταιρεία, μόνον προς την ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του ΟΛΠ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το έντυπο της αίτησης εργασιών είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΛΠ στο διαδίκτυο www.olp.gr στην ενότητα “Online Υπηρεσίες”, στην υπο-ενότητα “e-έντυπα”, από όπου μπορείτε εύκολα και γρήγορα να το λάβετε (downloading), αποθηκεύσετε ή/και εκτυπώσετε. Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε στην αίτηση μόνον τα πεδία τα οποία σας αφορούν και για τα οποία ενδιαφέρεστε και, αφού την υπογράψετε, να την αποστείλετε ηλεκτρονικά σαρωμένη (scanning) στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η αίτηση θα πρέπει να αποστέλλεται, μέσω e-mail, μέχρι τις 06.00’ το πρωί της ίδιας ημέρας που επιθυμείτε εξυπηρέτηση εάν πρόκειται για την πρωινή βάρδια, ή μέχρι τις 13.00’ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας που επιθυμείτε εξυπηρέτηση εάν πρόκειται για την απογευματινή βάρδια. Μέχρι τις εν λόγω προθεσμίες θα μπορείτε επίσης να ακυρώσετε μερικά ή ολικά την αίτηση για διάθεση προσωπικού και μέσων.