Εκτύπωση αυτής της σελίδας

el-gr

 

Πειραιάς, 16.05.2019

Θέσεις εργασίας για το Τμήμα Ναυπηγείων - Δεξαμενών ΟΛΠ ΑΕ

 

Ενόψει της εγκατάστασης της νέας πλωτής δεξαμενής στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος στο πλαίσιο της προσήλωσης του ΟΛΠ και της COSCO SHIPPING στην αναγέννηση της ελληνικής ναυπηγοεπισκευής και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας η ΟΛΠ ΑΕ προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης, μέσω της κάλυψης των ακόλουθων θέσεων (πατήστε εδώ για το αρχείο)

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Η εταιρεία με την επωνυμία ΟΛΠ Α.Ε. ως υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων ενημερώνει δια του παρόντος, τους αποστέλλοντες οικειοθελώς τα βιογραφικά τους (εφεξής Υποκείμενα) ότι με την καθαυτή υποβολή των βιογραφικών τους σημειωμάτων προς την ΟΛΠ Α.Ε. με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε ανταπόκριση της αγγελίας όσον αφορά το Τμήμα Ναυπηγείων – Δεξαμενών ΟΛΠ ΑΕ, αποδέχονται και συναινούν αυτομάτως στα κάτωθι:
1. Ότι η ΟΛΠ Α.Ε. θα συλλέξει και θα επεξεργαστεί τα στοιχεία που περιέχονται στα βιογραφικά των υποψηφίων μόνο προς τον σκοπό της εξεύρεσης κατάλληλου προσωπικού για την πλήρωση των σχετικών θέσεων.
2. Ότι η παραπάνω επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ) γίνεται μόνο από την εταιρεία ΟΛΠ Α.Ε. προς τον σκοπό της εξεύρεσης κατάλληλου προσωπικού για την πλήρωση των σχετικών θέσεων.
3. Ότι η ΟΛΠ Α.Ε. θα επεξεργαστεί τα ΔΠΧ των Υποκείμενων με σκοπό να επικοινωνήσει μαζί τους μόνον εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις των αναγκών της εταιρείας και κριθούν κατάλληλοι υποψήφιοι.
4. Ότι δύνανται να ασκήσουν κατά περίπτωση, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των ΔΠΧ μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
5. Ότι σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των ανωτέρω αναφερόμενων δικαιωμάτων, η ΟΛΠ Α.Ε. θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος τους εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την λήψη αυτού, ενημερώνοντας τους γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματος τους, ή τους λόγους που εμποδίζουν την εκ μέρους τους άσκηση, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων τους σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων ( Ε.Ε. 679/2016).
6. Ότι έχουν ενημερωθεί για την παραπάνω επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων και πληροφοριών και συναινούν στην επεξεργασία τους όπως ειδικά αναφέρεται στο κείμενο της παρούσης.

Με την αποστολή βιογραφικού συναινώ ότι ανέγνωσα την παραπάνω ενημέρωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.