Επικοινωνία

Ακτή Μιαούλη 10, 18538 Πειραιάς
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 4550000 - 210 4550100
FAX: 210 4550101

Οι Υπηρεσίες των κεντρικών γραφείων του ΟΛΠ παραμένουν στη διάθεση του κοινού καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 8:30  μέχρι τις 16:30. 

 

 Για επείγουσες περιπτώσεις εκτός ωραρίου εργασίας ή κατά τα Σάββατα, Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες (αργίες), παρακαλούμε καλέστε τον Ανώτερο Επόπτη του ΟΛΠ στο σταθερό 210-4060881 ή στο κινητό 6974261094.

Για πληροφορίες σχετικά με το έργο και τις δραστηριότητες του ΟΛΠ καθώς και για προκηρύξεις προσλήψεων, διακηρύξεις διαγωνισμών, έντυπα αιτήσεων κ.λ.π. πληκτρολογήστε www.olp.gr. Για πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια πλοίων, σε ζωντανή συνομιλία, παρακαλούμε καλέστε το 14541 με χρέωση από σταθερό €0,92/ λεπτό (συμπ.ΦΠΑ) και από κινητό 1,55€ / λεπτό (συμπ.ΦΠΑ)  με διάρκεια μέχρι 2,5 λεπτά της ώρας.

Για να επικοινωνήσετε με τα τμήματα, κάντε κλικ εδώ 

 Η γνώμη σας μετράει: για την υποβολή ανατροφοδότησης, παραπόνου και/ή σχολίου, εάν είστε πελάτης παρακαλούμε όπως υποβάλλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για όλα τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη παρακαλούμε όπως υποβάλλετε την ανατροφοδότηση, παράπονο και/ή σχόλιο σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εμπιστευτική Μεταχείριση

Η ΟΛΠ Α.Ε. αντιμετωπίζει ως εμπιστευτική όλη την ανατροφοδότηση και τα σχόλια σας. Σας ενημερώνουμε ότι στην ΟΛΠ Α.Ε. ακολουθείται πολιτική σχετικά με τη Διαδικασία Διαχείρισης Παραπόνων και Σχολίων σε συμμόρφωση με τον κανονισμό GDPR. Ωστόσο, η λεπτομερής επεξεργασία της ανατροφοδότησης και των σχολίων σας, δύναται να απαιτεί την αποκάλυψη των στοιχείων της ταυτότητάς σας και των πληροφοριών που ελήφθησαν, τόσο σε εσωτερικό επίπεδο, όσο και σε εμπλεκόμενα τρίτα μέρη όπου αυτή απαιτείται, συμπεριλαμβανομένων των Εθνικών Εποπτικών αρχών, επομένως με την αποστολή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας συναινείτε αυτόματα στην ανωτέρω διαδικασία”.