ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΛΠ Α.Ε. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΒΕΠ
05 Απρ 2023

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΛΠ Α.Ε. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΒΕΠ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΛΠ Α.Ε. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΒΕΠ

 

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε., κ. Υu Zenggang συνοδευόμενος από την νέα εκπρόσωπο του λιμένα Πειραιά κα Γκικάκη Δέσποινα, συμμετείχε τη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά θέλοντας με την παρουσία του να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Κίνας - λιμένα και Επιμελητηρίου και να ανοίξει έναν φιλικό διάλογο συνεργασίας με τους εκπροσώπους ομάδων ναυτιλιακών κοινοτήτων που συμμετέχουν στο Δ.Σ. του ΕΒΕΠ.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Κορκίδης ευχαρίστησε τον κ. Υu Zenggang για την ανταπόκρισή του στην πρόσκληση που του είχε απευθύνει και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με όλα τα μέλη του Δ.Σ. γύρω από θέματα που αφορούν τη συνεργασία του ΟΛΠ με Ελληνικές Επιχειρήσεις και Κοινότητες αλλά και γύρω από προτάσεις που απηύθυναν τα μέλη προκειμένου να επιτευχθεί ακόμα καλύτερη συνεργασία.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Κορκίδης προσκάλεσε τον Πρόεδρο της ΟΛΠ Α.Ε. να συμμετάσχει ενεργά στις Ημέρες Θάλασσας του 2023 και να προτείνει δράσεις και προτάσεις γι’ αυτή την τόσο μεγάλη εκδήλωση με επίκεντρο τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του Πειραιά. Η συμμετοχή του κ. Yu ολοκληρώθηκε με μια αναμνηστική πλακέτα του ΕΒΕΠ που δώρισε ο Πρόεδρος κ. Κορκίδης ως ένδειξη ευχαρίστησης.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Δημήτρης Μαθιός, η εκπρόσωπος του λιμένα Πειραιά κα Δέσποινα Γκικάκη, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Κορκίδης, ο Πρόεδρος της OΛΠ Α.Ε.- COSCO Shipping κ. Yu Zenggang, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & εξυπηρέτησης επιχειρήσεων κ. Νίκος Μαυρίκος, ο Οικονομικός επόπτης κ. Νίκος Μανεσιώτης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Ναυτιλιακών Δραστηριοτήτων κ. Νικόλαος Βερνίκος.