ΟΛΠ Α.Ε.: «Εταιρεία της χρονιάς» στο 6ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών    
20 Σεπ 2023

ΟΛΠ Α.Ε.: «Εταιρεία της χρονιάς» στο 6ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών   

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

 

ΟΛΠ Α.Ε.: «Εταιρεία της χρονιάς» στο 6ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών 

 

20 Σεπτεμβρίου 2023. Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ.Yu Zenggang παρέλαβε εκ μέρους της εταιρείας το βραβείο για την τιμητική διάκριση «Company of the Year», κατά τη διάρκεια του 6ου Συνεδρίου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 17-20 Σεπτεμβρίου.

Το βραβείο δόθηκε στην ΟΛΠ Α.Ε. για τη εκτεταμένη συμβολή του λιμένος Πειραιώς  στον τομέα των μεταφορών της χώρας και σε συνδυασμό με την επίτευξη των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, ρεκόρ στην ιστορία της, τη χρονιά που πέρασε.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. Yu Zenggang, κατά την παραλαβή του βραβείου επεσήμανε την υλοποίηση από την ΟΛΠ Α.Ε. στοχευμένων επενδύσεων, που ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ και οι οποίες συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχή λειτουργία του λιμένος Πειραιά, αναφορικά με τη μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών. Επίσης, τόνισε τη μεγάλη συνεισφορά της ΟΛΠ Α.Ε. στην εθνική οικονομία, με φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές άνω των 70 εκατ. ευρώ το 2022 και εκτιμώμενη συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας, σε ποσοστό περίπου 1,56%, ενώ τέλος εξέφρασε τη βαθιά του εκτίμηση για το σύνολο των εργαζομένων στον λιμένα, οι οποίοι με τη μεγάλη τους εμπειρία και αφοσίωση αποτελούν καθοριστικό παράγοντα της συνεχούς επιτυχίας του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας.

Το Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο διοργανώθηκε για έκτη φορά φέτος, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ετήσια γεγονότα του Τεχνικού/Κατασκευαστικού και Μεταφορικού Κλάδου της χώρας.

 

Λεζάντα φωτογραφίας:

(Α-Δ) Ο κ. Νίκος Καραγιάννης δημοσιογράφος του ypodomes.com, ο κ. Yu Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. και ο κ. Φώτης Φωτεινός. Δ/ντής / Δημοσιογράφος του metaforespress.gr