ΟΛΠ Α.Ε.: Δύο νέες κορυφαίες διακρίσεις στο τέλος του έτους Diamond of the Greek Economy και True Leader 2023
22 Δεκ 2023

ΟΛΠ Α.Ε.: Δύο νέες κορυφαίες διακρίσεις στο τέλος του έτους Diamond of the Greek Economy και True Leader 2023

 

Ανακοίνωση Τύπου

 

ΟΛΠ Α.Ε.: Δύο νέες κορυφαίες διακρίσεις στο τέλος του έτους Diamond of the Greek Economy και True Leader 2023

 

Πειραιάς, 22 Δεκεμβρίου 2023. Με δύο νέες σημαντικές διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας κλείνει η χρονιά για την ΟΛΠ Α.Ε., σηματοδοτώντας ένα ακόμη δωδεκάμηνο με άλματα εκσυγχρονισμού και προόδου και τις καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία της.

Η ΟΛΠ Α.Ε. απέσπασε τη διάκριση «Diamonds of the Greek Economy 2023”, το οποίο παρέλαβε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Τσώνης από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Στη συνέχεια, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, η ΟΛΠ Α.Ε. τιμήθηκε με τον τίτλο “True Leader” από την ICAP CRIF, καθώς ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που ξεχώρισαν στην ελληνική αγορά και ανταποκρίθηκαν σε όλα τα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια στα οποία βασίζεται ο αναγνωρισμένος αυτός θεσμός. Το βραβείο παρέλαβε κατά την τελετή βράβευσης, τη γιορτή του υγιούς Επιχειρείν, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Τσώνης από τον κ. Βασίλη Ραμπάτ, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Με αφορμή τις νέες σημαντικές διακρίσεις που απέσπασε η εταιρεία, ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. Yu Zenggang απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε: «Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και μας φέρνει μπροστά σε νέα δεδομένα και ιδιαίτερες προκλήσεις, η ΟΛΠ Α.Ε. προσαρμόζεται και αγκαλιάζει την αλλαγή. Η ολιστική στρατηγική που ακολουθούμε και η διαρκής δέσμευση για σταθερότητα, ανάπτυξη και βιωσιμότητα ανέδειξε το λιμάνι του Πειραιά σε έναν ζωτικό, μεταφορικό, εμπορικό, εφοδιαστικό, τουριστικό και επικοινωνιακό κόμβο. Θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε ευκαιρίες και να δημιουργούμε γερές βάσεις ευημερίας, ανάπτυξης και προόδου. Κυρίως θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε την κοινωνία και να εργαζόμαστε για έναν καλύτερο κόσμο. Οι νέες διακρίσεις αποτελούν απόδειξη της συστηματικής δουλειάς και των προσπαθειών των ανθρώπων της ΟΛΠ Α.Ε. Μαζί θα συνεχίσουμε να κατευθύνουμε τις εξελίξεις στη λιμενική βιομηχανία και στους κλάδους τους οποίους επηρεάζουμε, να καινοτομούμε και να μεγαλώνουμε συνεχώς το θετικό αποτύπωμα της εταιρείας μας και του Λιμένα Πειραιά στη χώρα και τον κόσμο.»

 

 

  • Έκθεση εικόνων