Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης 10/6/2016

Πειραιάς 10/6/2016

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Ανακοινώνεται, σύμφωνα με τοv Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι την Παρασκευή 10/6/2016 πραγματοποιήθηκε η Εξ’ Αναβολής Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων του ΟΛΠ Α.Ε στο κτίριο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν μέτοχοι που κατέχουν 20.405.822 μετοχές, επί συνόλου 25.000.000 μετοχών ή σε ποσοστό 81,62% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά θέμα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 10 του Ν. 3884/2010, παρουσιάζονται κατωτέρω.

- Ενεκρίθη η τροποποίηση της από 13-02-2002 Σύμβασης Παραχώρησης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Εταιρείας.

Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι: 20.405.727
Ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου: 81,62%
Συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων: 20.405.727
Αριθμός ψήφων υπέρ: 20.024.470, κατά: 381.257, αποχή: 0

- Ενεκρίθη η εκλογή του νέoυ Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, το οποίο αποτελείται από τον κ. Κούβαρη Ιωάννη, Πρόεδρο Δ.Σ. & Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Λιάγκο Αθανάσιο, Αντιπρόεδρο Δ.Σ. και τα μέλη κ. Κυραμαργιό Σταύρο, κ. Χατζάκο Σταύρο, κ. Ροϊδη Γεώργιο, κ. Κορκίδη Βασίλη, κ. Δρακονταειδή Σταύρο, κ. Αρβανίτη Νικόλαο, κα Τσαλικίδου Ολυμπία, κ. Λαγουδάκη Ιωάννη, κ. Μώραλη Ιωάννη.

Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες Ψήφοι: 20.405.727
Ποσοστό μετοχικού κεφαλαίου: 81,62%
Συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων : 20.405.727
Αριθμός ψήφων υπέρ: 18.846.993, κατά: 1.551.512, αποχή: 7.222

Ενεκρίθη η εκλογή των κ.κ. Αρβανίτη Νίκου και Δρακονταειδή Σταύρου ως ανεξαρτήτων μελών.

Ενεκρίθη η σύσταση Επιτροπής Ελέγχου σε εφαρμογή του νόμου 3693/2008, αποτελούμενη από τους κ.κ. Αρβανίτη Νικόλαο (ανεξάρτητο μέλος), Γεώργιο Ροίδη, και την κα Τσαλικίδου Ολυμπία.